Uitnodiging Wijkwandeling & Leefbaarheidsoverleg op dinsdag 14 juni 2022

U bent van harte welkom om mee te doen aan de WIJKWANDELING. Ook bekend als de Wijkschouw. We maken met wijkbewoners een wandeling door de wijk en kijken wat we kunnen verbeteren. Startpunt is De Wissel, tijdstip 18:30 uur.

Aansluitend om 19.30 uur bespreken we in het Leefbaarheidsoverleg in de Wissel hoe we de gewenste verbeteringen voor elkaar kunnen krijgen. Al jaren is dit een succesvolle aanpak om Spoorwijk nog mooier te maken.

Tijdens de vorige wijkwandeling in maart constateerden de deelnemers dat op heel veel locaties heel veel vuilnis naast de ondergrondse vuilcontainers stond. Dit zal deels een gevolg zijn geweest van het werk aan het riool in de wijk, waardoor de vuilniswagens niet alle Oracs konden bereiken, maar het blijft een punt van zorg. Veel bewoners ergeren zich aan (zwerf)afval in de wijk. De deelnemers hebben alle bijplaatsingen van afval meteen tijdens de wandeling gemeld via de MyCleanCity App.

Zijn er dingen waar u zich aan ergert? Of heeft u ideeën om de wijk mooier te maken? Loop dan eens mee. Iedereen kan meewandelen en meedoen met het Leefbaarheidsoverleg. Behalve dat het nuttig is, is het ook een mogelijkheid om kennis te maken met andere wijkbewoners en met de bewonersorganisatie. Dit kan verrassend leuk en gezellig zijn.

Wij zien u graag op dinsdag 14 juni om 18.30 bij de ingang van

de Wissel, Van Meursstraat 1B

Ziet u intussen problemen die dringend moeten worden opgelost, bel dan 14 070 of doe een melding via www.denhaag.nl. Of download de MyCleanCity App.

Het bestuur van de bewonersorganisatie Spoorwijk. E: bos@spoorwijk.org.

Vorige

Volgende