Laaktheater weer open

Start nieuwe seizoen met de Laaksessies 2021

In het UIT festival weekend van 3, 4 en 5 september zal Laaktheater haar deuren weer wagenwijd openzetten voor publiek. Na de sluiting vanwege ventilatieproblemen is het theater geschikt om in ieder geval weer veilig en coronaproof te kunnen functioneren als podium voor de wijk. 

 

Opening met de Laaksessies

Uiteraard afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen zullen we de heropening van ons theater op 3 september inluiden met spetterende Laaksessies die net als vorig jaar deels in het theater en deels in de wijk zullen plaatsvinden. Deze unieke en spannende muzikale wandeltocht gaat langs bekende en minder bekende plekjes in Laak. Onder leiding van een gids loop je in kleine groepjes langs optredens van Haagse en Laakse muzikanten en dansers. Voor een impressie bekijk je deze video van vorig jaar op ons onlinekanaal Laaktheaterthuis.nl: https://www.laaktheaterthuis.nl/nl/opening-theaterseizoen-laaksessies-4-september-2020.

Frisse foyer aan de voorkant

De Theaterzaal en Grote studio zijn voorzien van nieuwe ventilatie, zodat er weer gespeeld en gerepeteerd kan worden. De foyer is verplaatst naar de voorkant en heeft een frisse en uitnodigende uitstraling. Het zou mooi zijn als we op termijn de horeca overdag open kunnen stellen voor wijkbewoners zodat ze er gezellig een kopje koffie kunnen drinken of werken. De kantoren kunnen helaas niet meer gebruikt worden en blijven daarom voorlopig nog in de Haagse Sport Centrale, waar ook een minitheater, de Houten Zaal, is ingericht voor kleine voorstellingen en bijeenkomsten.

Vrijkaartjes voor de Laaksessies boek je via  https://www.laaktheater.nl/seizoensopening-met-de-laaksessies/

Meer weten over ons programma op dit moment en in het komende seizoen? Bekijk dan onze website: www.laaktheater.nl.

_______________________________________

Noot voor de redactie:

Meer informatie en extra beeldmateriaal: Sigrid de Zwart, sigrid@laaktheater.nl of 06-51519273.

Vorige

Volgende