Welkom bij de peuterleerplek van JongLeren

In de wijk Spoorwijk zijn twee peuterleerplekken van JongLeren, De Locomotief en Dikkie Dik.
JongLeren is dé organisatie in Den Haag waar peuters (2,5 – 4 jaar) spelend leren en zich zo ontwikkelen. Er is volop aandacht voor onderdelen als muziek, knutselen, taal, vrij spel en bewegen. We leren de kinderen ook om zelfstandig te zijn. De eigen jas aantrekken, netjes eten en drinken aan tafel en alleen een taakje doen.

Dikkie Dik en De Locomotief
Peuterleerplek De Locomotief werkt samen met basisschool De Spoorzoeker en Dikkie Dik met basisschool Jeroen. De gebruikte methode, sluit aan bij die van de basisschool. We werken aan dezelfde thema’s als de kleuters. Mede hierdoor is de doorgaande lijn goed zichtbaar. Zo wordt uw kind stap voor stap voorbereid op de kleuterklas. Op beide locaties hebben we zowel een ochtend als een middaggroep en op beide locaties zijn nog plekken beschikbaar.

Samenspel (vanaf 2 jaar)
Voordat uw kind naar de peuterleerplek gaat, kunt u, samen met uw kind vanaf 2 jaar al meedoen met een Samenspelgroep. De Nederlandse taal is belangrijk bij de activiteiten die we tijdens Samenspel doen. Juist als u het Nederlands moeilijk vindt en/of als Nederlands niet uw eerste taal is, is het goed als u naar een Samenspelgroep gaat. Deelname aan de Samenspelgroep is gratis. Vraag bij De Locomotief en Dikkie Dik naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze peuterleerplek?
U bent van harte welkom op onze locaties voor een rondleiding en een kennismaking!
We vertellen u graag alles wat u wilt weten. U kunt ook bellen.
Peuterleerplek De Locomotief: Busken Huëtstraat 22, 2524 TT Den Haag, 070 – 205 3517
Peuterleerplek Dikkie Dik: Guido Gezellestraat 51, 2524 CK Den Haag, 070 – 205 3504

Wat kost de Peuterleerplek?
Dat is voor iedereen anders. Het hangt af van ieders persoonlijke situatie. Met een Ooievaarspas, is de Peuterleerplek gratis. Op www.jonglerendenhaag.nl kunt u onder ‘wat kost het’ eenvoudig zelf berekenen wat de Peuterleerplek voor u kost.

Hoe schrijf ik mijn kind in?
U kunt uw kind inschrijven via onze website, www.jonglerendenhaag.nl
Direct op de homepage vindt u een button met ‘inschrijven’. Als het niet lukt, dan kunt u ook naar de peuterleerplek komen voor hulp bij inschrijving of bellen met de Kindadministratie 070 – 205 2555.

Spelend de wereld ontdekken
www.jonglerendenhaag.nl

Vorige

Volgende